Toepassingen

De Lokofix voegmortels zijn voor een veelvoud van toepassingen te gebruiken. Of het nu gaat om uw terras, de oprit voor uw garage of de zware toepassingen waarbij bouw- en vrachtverkeer het terrein zal berijden, de diverse voegmortels van Lokofix zijn op elk terrein toepasbaar.

Cetipox GR: de lichtste en betaalbare variant en bij uitstek geschikt voor looppaden, boomspiegels en decoratieve rand- en tuinafwerkingen.

Cetipox SV: Een fantastische oplossing voor het impregneren van diverse bestratingen met een minimale belasting. Geschikt voor klinkers, betonstenen, natuursteen en nog veel meer.

Cetipox UNL: De lichte variant van de universele Lokofix voegmortel, geschikt tot een belasting van 8.000 kilogram. Toepasbaar op klinkerbestratingen, betonstenen, tegelterrassen en natuursteen. 

Cetipox UN: De universele Lokofix voegmortel en tevens de meest gebruikte variant, geschikt voor een belasting tot 25.000 kilogram. Geschikt voor klinkerbestratingen, betonstenen, tegelterrassen en natuursteen. 

Cetipox ZV: Geschikt voor de zwaarste belasting tot maar liefst 45.000 kilogram. Bij uitstek voor bestratingen van parkeerterreinen en industriewegen. 


© 2018 Lokofix.nl - Alle rechten voorbehouden